Fikk han nok av Pogbas galskap?

Vi får håpe José Mourinho ikke oppdager den, fleiper sportsavisen L’Équipe om «Pogba Mondial – en Pogserie», der man kan følge Paul Pogbas bokstavelig talt fargerike liv tett.
Det kan virke som Mourinho fikk nok av galskapen hans, at det til slutt ble for mye hår og biler osv., i hvert fall når det ikke følges opp med storspill.

Pogba ble tatt av ganske tidlig mot Tottenham, satt ut mot Huddersfield, tatt av ganske tidlig mot Newcastle og satt ut igjen mot Sevilla.

Kanskje skal det ikke gjøres for mye ut av den vesle konflikten. Pogba startet mot Chelsea sist, og han er i startoppstillingen mot Crystal Palace mandag kveld også. Kanskje situasjonen er iferd med å roe seg noe.
Likevel har José Mourinho sendt ut et ganske sterkt signal de siste ukene: Ingen er fredet, heller ikke hans største stjerne.

LES OGSÅ
Lukaku snudde toppkampen mot Chelsea: – Ingen lettelse for meg
Det hjelper ikke om man heter Iker Casillas, har løftet både VM- og EM-pokal og er historiens største i Real Madrid. Havner man på kant med Mourinho, bærer det rett ut, selv om Antonio Adán må inn, en keeper som var 25 og knapt hadde stått i mål på seniornivå.
FULL SKJÆRING: Forholdet mellom José Mourinho og Iker Casillas ble etter hvert iskaldt i Madrid. FULL SKJÆRING: Forholdet mellom José Mourinho og Iker Casillas ble etter hvert iskaldt i Madrid. Foto: Paul White / TT / NTB ScanpixLes hele
Og det hjelper ikke om man heter Paul Pogba og er verdens dyreste midtbanespiller. Mener Mourinho at Pogba gjør for lite av seg på banen, men for mye utenfor, da setter han heller inn Scott McTominay, som er 21 år og knapt har spilt kamper.

Manageren var til og med villig til å legge sesongens hittil viktigste oppgjør i potten. Tenk om det hadde blitt tremålstap borte mot Sevilla (0–0), med milliardkjøpet ute av startoppstillingen. Da kunne det blitt hett for Mourinho.
Men enten vinner man på managerens måte, eller så får man tape på hans måte. Det finnes i hvert fall ingen «Paul Pogba-måte».

LES OGSÅ
Lukaku scorer «aldri» mot storlag: – Så svak
GLADERE DAGER: Paul Pogba og José Mourinho etter Europa League-seieren i mai i fjor.GLADERE DAGER: Paul Pogba og José Mourinho etter Europa League-seieren i mai i fjor. Foto: John Peters / Manchester UnitedLes hele

LES OGSÅ
Hevder Paul Pogba angrer på Manchester United-overgang
Pogba har 21 millioner følgere på Instagram og fem millioner på Twitter. Han er en av fotballens superstjerner.
Scott McTominay er en arbeider som utfører ordre, som gjør som Mourinho sier, og lojaliteten brukes for alt den er verdt. Slike holdninger vil José Mourinho ha. Fredag fikk også foreldrene hans ros av manageren.

«Jeg har aldri møtt dem, men en gutt som har en slik innstilling til fotballen og til omgivelsene sine . . . foreldrene må virkelig være gode folk som har oppdratt ham med de rette verdiene», sa Mourinho.

«Normal frisyre, ingen tatoveringer, ingen store biler, ingen store klokker», var omtalen for et par uker siden.

Få siste nytt om fotballdrakter med trykk i www.akademiforfotball.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*